OVER MAISON KHADO

Welkom bij Maison Khado en dank je voor je bezoek aan deze webshop!

Maison Khado is een Belgische multibrand webshop waar je terechtkan voor mooie geschenken zonder inpakstress te ervaren, als verwennerij voor jezelf of om iemand te verrassen. Alle geschenken worden met liefde en aandacht voor detail verpakt, en zijn voorzien van een persoonlijke touch. Het geheel vormt just a little reminder of how great you are. Mijn doel is dan ook om stijlvolle cadeaus aan te bieden, waardoor de ontvangers zich speciaal gaan voelen en er zo een lach op hun gezicht getoverd wordt.

Het aanbod van Maison Khado bestaat uitsluitend uit Belgische merken waar ik 100% achter sta. Die keuze was heel bewust, omdat ik lokaal ondernemerschap toejuich en heel fier ben op ons Belgisch talent. Alle artikelen zijn vervaardigd in België of via Direct Trade verkregen. Je kan kiezen uit vooraf samengestelde cadeaudozen (gift boxes) en/of artikelen los kopen (outside the box). Liever een aangepaste gift box? Ook daar help ik je graag bij. Ik ga steeds op zoek naar nieuwe merken en artikelen, zodat jij uit een gevarieerd aanbod kan kiezen. Ik hoop dat je bij Maison Khado een geschikt cadeau vindt voor jouw bijzondere momenten. Persoonlijk contact vind ik heel belangrijk, dus aarzel zeker niet om me te contacteren als je met een vraag of opmerking zit. Veel shopplezier!

Lieve & enthousiaste groetjes,