VERZENDING & RETOUR

Maison Khado levert momenteel enkel binnen België en naar Nederland.


BELGIË

Pakketpost (Bpost)

Levering binnen 3 à 5 werkdagen met Track & Trace en kost €6.
Gratis verzending bij een besteding vanaf €60 (dit wordt automatisch toegepast bij het afrekenen).

Brievenbuspost

Bepaalde kleinere artikelen passen perfect in de brievenbus, waardoor ze niet met de pakketdienst bezorgd hoeven te worden. De verzendkosten zijn in dat geval voordeliger, namelijk tussen tussen €2,50 en €3,50, afhankelijk van het gewicht van het (de) artikel(en).

Gratis ophalen in Kontich en Mortsel

Bestellingen kunnen ook in Kontich en Mortsel worden afgehaald, indien dit voor Maison Khado uitkomt.
Stuur een mailtje naar info@maisonkhado.be voor je deze verzendoptie aanduidt bij het afrekenen.

 

NEDERLAND

Alleen pakketpost (PostNL)

Levering binnen 5 à 7 werkdagen met Track & Trace en kost €14.
Bij een besteding vanaf €85 vervallen de verzendkosten (dit wordt automatisch toegepast bij het afrekenen).

Bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd. In principe streven wij ernaar om bestellingen die op een werkdag voor 15.00 uur besteld worden dezelfde dag nog te verzenden – op voorwaarde dat het (de) artikel(en) op voorraad is (zijn). 

(!) Voor pre-orders worden andere levertermijnen gehanteerd, daar het gaat om artikelen die nog niet voorradig zijn bij Maison Khado en dus niet meteen verzonden kunnen worden. Pas nadat een pre-order geplaatst is, geeft Maison Khado de betrokken leverancier de bestelling door. Bij handgemaakte artikelen (keramiek en natuurlijke soap bars) duurt het productieproces 4 à 6 weken. Reken daar nog ca. 1 week bij voordat de bestelling bij jou is. De verwachte levertijd staat steeds vermeld bij ieder product dat nabesteld kan worden. Eventuele vertragingen door aan Maison Khado externe omstandigheden (vertraging bij de koerierdienst, onvoldoende stock bij de leverancier, …) zijn niet uitgesloten, maar geven geen recht op een annulatie of terugbetaling van je bestelling. Mocht een pre-order artikel sneller leverbaar zijn, laat ik jou dat meteen weten via mail.

RETOUR

We willen je er alvast op wijzen dat Maison Khado o.a. artikelen aanbiedt die met de hand vervaardigd zijn, waardoor ieder stuk uniek is en er dus variaties in kleur en grootte kunnen bestaan. Dit geeft echter niet automatisch het recht op een retour of terugbetaling.

Retourzendingen van gift boxes en/of de individuele artikelen worden enkel aanvaard wanneer het (de) artikel(en) beschadigd bij je aankwamen. In dat geval, vragen we je om ons hiervan op de hoogte te brengen binnen 3 dagen na ontvangst van het pakket door een mail te sturen naar info@maisonkhado.be. Bezorg ons daarbij de volgende informatie:

Je volledige naam
Contactgegevens
Redenen voor de retour van je bestelling
Ordernummer

Vervolgens bespreken we samen de vervolgstappen met het oog op een omruiling of terugbetaling.

Aangepaste of gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect of beschadigd bij je toegekomen zijn. Artikelen die enig teken van gebruik vertonen, worden niet geaccepteerd.

Alle geretourneerde artikelen moeten in hun originele verpakking zitten. 

Opgelet: De kosten van de retourzending en verpakking zijn voor de klant en zullen niet terugbetaald worden door Maison Khado.

Je kan je artikel(en) binnen 14 dagen na aankoop naar ons retour sturen, mits voorafgaande kennisgeving aan info@maisonkhado.be. Zonder voorafgaande kennisgeving worden retourzendingen niet aanvaard.

Indien een terugbetaling van toepassing is, zullen wij binnen 10 werkdagen een terugbetaling verrichten via overschrijving of via de oorspronkelijke betaalmethode.

Lees onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt: 03.12.2021 – SK.